Website Design

Mooi hoeft niet duur te zijn, je hebt al een website voor €350,-

Wij leveren een website voor ieder budget

Wat kost een website?

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan? Wordt het materiaal digitaal door je aangeleverd? Wil je dat wij de teksten en het beeldmateriaal voor je website verzorgen? Gaat het om een eenvoudige ‘statische’ website of een database-gestuurde ‘dynamische’ site? Dit zijn een aantal factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website..

Om je te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. Je kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om je wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor je website te krijgen..


Zijn er maandelijkse kosten voor een website?

Ja, iedere website moet op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet. Daarvoor moet je als het ware een stukje op onze server huren, dit noemen we webhosting. Voor webhosting rekenen wij € 10,00 per maand. Hiervoor krijg je 2GB schijfruimte, 5 e-mailadressen, verzorgen wij de nodige beveiligingsupdates en maken we regelmatig back-ups van je website. Natuurlijk ben je niet verplicht om de website bij ons onder te brengen, maar ben je zelf verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van je website.

BEKIJK ONZE HOSTINGS PAKKETS

Zijn Jullie duur?

Nee, voor een professionele website betaal je bij ons zeker niet teveel. Omdat wij veelal gebruik maken van vele kant- en klare modules om jouw website geheel op maat samen te stellen kunnen wij onze websites voordelig leveren en hanteren we een zeer concurrerend tarief..

Daarnaast proberen we de website te leveren op jouw budget, valt een offerte toch uit boven je budget dan kunnen we kijken wat we kunnen wijzigen om toch een website te leveren die aan jouw verwachtingen voldoet..

Zijn de kosten inclusief BTW?

Nee, alle prijzen die wij benoemen zijn prijzen exclusief btw. Dit omdat wij uitsluitend aan bedrijven leveren.

NEEM CONTACT OP

All-in website pakket:
Wij bouwen een complete
website voor je!

v.a. € 350,-

Bestel nu je website en krijg de eerste maand GRATIS hosting

Daarna betaal je voor de hosting en domeinnaam registratie €6,00 per maand