Werkwijze

Samen op weg naar succes

Stap 1: Inventariseren

Als eerste gaan we op een rijtje zetten wat de wensen zijn voor de website, dat kan met een persoonlijke ontmoeting, via mail of telefonisch. Hierbij moet je denken aan wat voor een functionaliteiten je op de website of webshop wellicht wil hebben. Misschien een Portfolio, contact formulier, blog etc. maar ook is het belangrijk om je eigen kleuren (huisstijl) van je bedrijf terug te laten komen in de website. Kijk bijvoorbeeld eens op internet naar websites die je mooi vindt of juist niet!


Stap 2: Prijs opgave

Voordat we gaan beginnen met het bouwen van de website of shop zal er een overeenstemming moeten zijn over de kosten. Dit zal vaak al bij de eerste kennismaking, inventarisatie van de wensen, al berekend kunnen worden. Als er tijdens het ontwikkelen van de website veranderingen in de bestaande lay-out komen, dan kan dit consequenties hebben op het overeen gekomen bedrag.


Stap 3: Teksten en afbeeldingen

Zodra je akkoord bent met de offerte hebben we (het liefst digitaal) materiaal van je nodig. Denk hierbij aan de teksten of afbeeldingen en logo die de website zal moeten vullen, maar ook belangrijk is wat zijn de primaire huisstijl kleuren die terug moeten komen in de website of webshop.


Stap 4: Website bouwen en testen

Alle functionaliteiten, aangeleverde teksten en foto’s / afbeeldingen worden op de website geplaatst, getest en ge-geoptimaliseerd.


Stap 5: Voortgang en goedkeuring

Het is mogelijk om de voortgang in de gaten te houden tijdens het maken van de website, je ontvangt een URL van ons. Tijdens ontwikkelen van de website is het mogelijk contact op te nemen over de voortgang en eventuele veranderingen te bespreken.


Stap 6: Oplevering

Bij de oplevering verzorgen we dat de website op de hosting omgeving terecht komt.