Over ons

We zijn een dynamische IT organisatie die zich voornamelijk richt op:


Midden- en Kleinbedrijf, ZZP-ers, kleine zelfstandige en particulieren

Wij helpen ondernemers en dat wordt gewaardeerd

We werken elke dag keihard en met veel plezier om ondernemers te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 120 opgeleverde websites en honderden klanten hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op!

diaHost is een gestructureerd bedrijf die voor een
klein bedrag toch een website kan realiseren met alles erop en eraan.

Elke website in een uniek en ambachtelijk design

diaHost-Webdesign heeft al meer als 12 jaar ervaring in het bouwen van website’s. De laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in wordpress, dit is een open source systeem, waarbij je elke denkbare website in kunt bouwen.

Op deze website kunt u bekijken wat de mogelijkheden zijn van het bouwen voor een ‘betaalbare’ website. diaHost-Webdesign is een kleine flexibele onderneming die efficiënt en prijsbewust websites bouwt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites, passend bij uw bedrijf, vereniging of voor welk doeleind dan ook! Uw website zal worden afgestemd op uw budget en wensen.

Elke opdracht wordt met evenveel enthousiasme benaderd en ontworpen, dus ook bij de ‘low-budget’ websites krijgt u veel kwaliteit voor weinig geld! Kijk bij ‘Portfolio‘ voor enkele voorbeelden van websites die door ons zijn gebouwd. Alle onze website’s zijn voorzien van een CMS systeem, hiervoor werken wij met het populaire open source-systeem wordpress.

U heeft al een website? Ooit eens laten bouwen door een ‘een neefje’ of de ‘buurman’? En u moet weken vragen om veranderingen aan u website? Waarom kiest u er niet voor om dit door ons te laten verzorgen? Tegen een laag vast tarief verzorgen wij alle soorten van update’s aan uw website.